Energimassage

Udover de mere kendte og traditionelle massage metoder, kan det i mange tilfælde have en mere gavnlig virkning at sætte ind med balancerende energimassage. Disse former for massage har en dybdegående virkning på kroppens energibalancer. Ubalancer i energierne kan give sig udslag på mange måder, de fleste af os kan i perioder opleve at være uinspirerede, tunge i kroppen og ugidelige. Eller måske det modsatte, stressede, rastløse og utålmodige.

Ayurvedisk chakra balancering er én form for energimassage. Den indbyder kroppen til total afspænding og understøtter følelsen af, at der ikke stilles andre krav, end at modtage en blid berøring med lange rolige favnende strøg fra fingerspids til tåspids. Dét at man mentalt giver slip, og overgiver sin krop til total afslapning, medvirker til, at man efterfølgende så at sige er på ”banen” igen. Var udgangspunktet manglende energi, eller for meget rastløs energi, vil man sandsynligvis rejse sig fra briksen med en ny energi og mere balance i kroppen. Man kan sige at energierne er blevet hjulpet på rette plads.
Denne behandling varer ca. 60 min.

Rebirth Journey er en anden form for energimassage. Formålet kan beskrives som et forsøg på vende tilbage til kroppens naturlige balance. En intens og tæt massagebehandling, som tager udgangspunkt i nogle af kroppens chakraer. Vi starter med  en samtale om, hvilke problematikker vi skal arbejde med. Det kan eksempelvis være stress, sorg, træthed eller andre besværlige udfordringer. Stille og roligt bevæger vi os fra samtalen over i selve massagen, som starter med hjertechakraet. Gradvis flyttes fokus ned til solar plexus, så hara og videre til rodchakraet. Hver del får sin egen karakteristiske opmærksomhed i massagen, og vægtes efter behov. Behandlingen er intuitiv og afhænger af sansninger fra samtalen og undervejs i massagen. Den afsluttende del af massagen, er en forholdsvis hurtig returrejse til hjertechakraet, hvor behandlingen slutter.
Denne behandling varer ca. 60-70 min.

Bestil tid her

Du bedes medbringe 2 lagner og et håndklæde når du kommer til klinikken.

 Tilbage til forsiden