Generelt om massage.

 

Hvorfor massage?

Massage har gennem årtusinder været brugt som behandlingsform. Både terapeutisk, forebyggende og som middel til øget velvære.

En god og kvalificeret massage hjælper dig med at få opbygget en større kropsbevidsthed. Derved lærer du også lettere at opfange din krops signaler.

Udover øget kropsbevidsthed har massage også gavnlige effekter på immunforsvar, humør, livsenergi, stressniveau, blodcirkulationen og transport af affaldsstoffer.

Sidst, men ikke mindst, massage lindrer spændte og ømme muskler.

Kender du din krops signaler?

Nogen gør og nogen gør ikke.

Men husk, vi er alle født med nogle basale instinkter og evner, som bare skal vækkes til live.

Tit kommer psykiske og fysiske ubalancer i kroppen umærkeligt snigende. Det medfører, at du overhører din krops råb om hjælp. Det sker typisk i en travl og stresset hverdag, og så står du pludselig med et alvorligt problem.
Lærer du at tyde signalerne i tide, og reagere på dem, undgås mange skavanker inden de udvikler sig til kroniske tilstande.

Hvad kan du gøre?

Ved at få massage – og dermed øge kropsbevidstheden og dit velvære – bliver du bedre til at bruge dine instinkter og agere i overensstemmelse med kroppens sunde og naturlige behov. Du lærer at lytte og sige hurtigere fra, når der er fare på færde, både ved psykiske såvel som fysiske belastninger.

Er skaden sket, og du står med smertende og spændte muskler, skal de blødes op og afspændes med massage. Nogle gange ved en generel kropsmassage, andre gange ved en målrettet temamassage.

Temamassager gives som regel på grund af specifikke problemer, men kan også med fordel gives forebyggende, ligesom regelmæssig klassisk helkropsmassage medvirker til øget velvære.

Sådan kommer du videre!

Hvorfor gå rundt med muskelsmerter, når massagebehandling kan afhjælpe problemet.

Som erfaren og alsidigt uddannet massageterapeut, kan jeg hjælpe dig med at få balance i dit muskelsystem.

Bestil tid her

Jeg glæder mig til at give dig og din krop en god og tryg massageoplevelse.