Triggerpunkt Terapi

Aktive triggerpunkter er ekstremt sensitive og smertefulde punkter bestående af ophobet kalcium, der ligger indkapslet i muskler og bindevæv. Det kan gøre rigtig ondt når man trykker på det.  Hvis triggerpunktet er aktivt, udstråler det reflekssmerter, typisk til et andet område i nærheden.

I praksis betyder det, at du kan have ondt i underarmen, mens det triggerpunkt der er årsag til smerten sidder i halsregionen. Eller du kan have lændesmerter der skyldes et triggerpunkt i balden.

Triggerpunktbehandlingen går ud på at finde og eliminere årsagen til de muskelsmerter, der ikke lader sig fjerne ved traditionel massagebehandling. Behandlingen er således et seriøst alternativ til smertestillende medicin.

Triggerpunkterne findes ved berøring og søgning på huden over de involverede muskler og fjernes ved en bestemt trykteknik. Behandlingen, som ikke altid er helt smertefri, foregår i tæt dialog med klienten og kan derfor som regel gives uden store gener. Efterfølgende gives lindrende massage over området.

Jeg integrerer som regel  triggerpunktterapi i temamassagen.

Bestil tid her
Du bedes medbringe 2 lagner og et håndklæde når du kommer til klinikken.

Tilbage til forsiden