Tema Massage.

Temamassage er behandling målrettet et bestemt område på kroppen, og gives ud fra indikationer af problemområder.Det kan være:
– Rygsmerter
– Spændinger i skuldre og nakke
– Spændingshovedpine
– Hold i ryg eller lænd
– Iskiassmerter
– Tennisarm
– Smerter og uro i ben eller arme

Er du udsat for ensidige eller belastende arbejdsstillinger, kan det være en god ide med jævne mellemrum at få en forebyggende behandling af de belastede områder af kroppen.
Forestil dig et frikvarter, hvor der bliver taget vare på din krop, mens du er dybt afslappet og får tilført ny energi.

Massagebehandling af lænd, ryg, skuldre, nakke og arme.
Mange mennesker har – eller har haft – forskellige problemer med ryggen i form af ømme stive muskler, infiltrationer og nedsat bevægelighed. Tit er disse problemer koncentreret i nakke, skuldre og den øverste del af ryggen.

Årsagerne er mange, f.eks. ensformige arbejdsstillinger, tunge løft eller momentan overbelastning.

Andre årsager kan være stress i form af en alt for travl hverdag, psykisk overbelastning, og måske bekymringer fra byrder man har påtaget sig. Alle kender følelsen af spændinger i skuldre og nakke når problemerne hober sig op.

En grundig massage af ryg og skulder kan hjælpe til med at få løst op for spændinger opstået af den ene eller anden årsag. Er ophobningen af spændinger sket gennem længere tid, vil det sandsynligvis kræve flere behandlinger at komme problemerne til livs. Det er derfor altid en god ide at reagere hurtigt på symptomer, og dermed undgå et længere forløb med ubehag og nedsat funktion.

Har du en stresset hverdag kan du med fordel indgå i et forløb med forebyggende massagebehandlinger.

For mange kan det give fornyet vitalitet og energi til at møde hverdagens udfordringer.
Du kan vælge at få en dybdegående massage af enten ryg, skuldre eller arme.

Massagebehandling af ben og fødder
Lårene rummer kroppens største samlede muskelgruppe og repræsenterer dermed en stor del af vor styrke.
Afspændende massage af lårene giver et godt grundlag for selvtillid, kreativitet og optimisme, fordi vi dermed bliver mere bevist om vor styrke. Omvendt kan spændinger og ubalancer i lårmusklerne udtrykke sig ved frygt for overmagt, frygt for uformåenhed og frygt for at stå frem, samt manglende tillid til fysiske muligheder.

Underbenene og knæene tilfører lårenes styrke bevægelighed og handlekraft. I sig selv er underbenene ganske muskelstærke, og stivhed og ømhed her, kan udmønte sig i tilbageholdenhed og frygt for handling.
Fødderne er vor direkte kontakt med jorden, og bringer os rundt til det vi skal. Da hele kroppen er afspejlet i fødderne, vil ubalancer her, på mange måder kunne give uheldige virkninger i resten af kroppen. En grundig fodmassage vil i bogstaveligste forstand medvirke til en let gang på jorden.
Du kan vælge at få en grundig og dybdegående massage af enten lår, underben eller fødder.

Varigheden for hvert enkelt massagesession er enten 45, 60 eller 90 minutter afhængig af din tilstand. Hvis du er i tvivl om, hvilken af de tre tider du skal bestille, er du velkommen til at ringe.

Bestil tid her

Du bedes medbringe 2 lagner og et håndklæde når du kommer til klinikken.

Tilbage til forside